انتقال ۴ زندانی سیاسی از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج

روز پنجشنبه ۲۱ مهر، رضا خندان مهابادی، رضا نوروزی، ماهان جلال دوست و مهدی نقوی زندانیان سیاسی محبوس در زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز پنجشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱، رضا خندان مهابادی، رضا نوروزی، ماهان جلال دوست و مهدی نقوی به زندان رجایی شهر کرج منتقل شدند.

یک منبع مطلع با اعلام این خبر به هرانا گفت: «فضای زندان اوین امنیتی شده و امروز نیز گارد ویژه به زندان اوین اعزام شده که برای تحریک مقابل زندانی ها حیدر حیدر میخوانده اند. همچنین جو زندان رجایی شهر کرج نیز امنیتی تر از قبل شده است.»

رضا نوروزی در اردیبهشت ۱۴۰۰، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به مدت ۲ ماه در سلول انفرادی یکی از بازداشتگاه های امنیتی نگهداری شد. وی در نهایت با اتمام مراحل بازجویی به بند عمومی زندان اوین منتقل شد. نهایتا وی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهاماتی از جمله “اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام” محاکمه و مجموعا به ۱۰ سال حبس محکوم شد. در نهایت با تایید این حکم در مرحله تجدیدنظر و با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ حبس در خصوص او قابل اجرا است. گفتنی است، وی در اوخر مرداد ماه سال جاری در پی گشایش پرونده ای جدید توسط شعبه ۱۲۰۶ دادگاه عمومی و انقلاب کچویی به پرداخت جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد. رضا نوروزی متولد ۱۳۶۹، اهل شهرستان سراب، پدر دو پسر سه ساله و یک ساله است.

در تاریخ ۲ بهمن‌ماه ۹۷، رضا خندان مهابادی، از اعضای کانون نویسندگان ایران بازداشت و در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۹۸ توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه به اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۱ سال حبس تعزیری و از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به تحمل ۵ سال حبس محکوم شد. او روز شنبه ۵ مهرماه پس از حضور در واحد اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شده بود.

ماهان جلال دوست در تاریخ ۲ آذرماه ۹۹، در خیابان ولیعصر تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه پلیس اطلاعات و امنیت عمومی منتقل شد. این شهروندان یک روز بعد به بند ۴ زندان اوین منتقل شدند. وی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ۱ سال حبس تعزیری و از بابت مجازات تکمیلی به ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۲ سال محرومیت از عضویت در احزاب، گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی و ضبط خودرو شخصی، تلفن همراه و کامپیوتر به نفع دولت محکوم شده بود. نهایتا در دادگاه تجدیدنظر مجازات ضبط خودروی شخصی را نقض و الباقی حکم وی عینا تایید شد.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s