دادگاه تجدیدنظر با آزادی مشروط رضا اسلامی موافقت کرد

 

شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران با آزادی مشروط رضا اسلامی، شهروند دو تابعیتی ایرانی-کانادایی و عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی موافقت کرد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، رسول کوهپایه زاده، وکیل مدافع رضا اسلامی، شهروند دو تابعیتی ایرانی-کانادایی و عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی از موافقت شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران با آزادی مشروط موکلش خبر داد.

آقای کوهپایه زاده در این خصوص گفت: “موکل من رضا اسلامی استاد دانشکده حقوق شهید بهشتی بود که با توجه به گذراندن یک سوم مدت حبسش با درخواست آزادی مشروط ایشان موافقت شد.”

وی افزود: “کیفرخواست علیه موکل من به اتهام همکاری با دولت متخاصم صادر شده بود و ایشان توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۷ سال حبس محکوم شده بود که پس از اعتراض به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر ارجاع شد و محکومیت از ۷ سال به ۵ سال کاهش پیدا کرد.”

آقای اسلامی اسفندماه سال گذشته از زندان به مرخصی اعزام شده بود.

رضا اسلامی در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۹۹ توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت و به بازداشتگاه این نهاد موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. پس از بازداشت دفتر آقای اسلامی در دانشکده حقوق مورد بازرسی قرار گرفته و شماری از وسایل شخصی وی ازجمله تلفن همراه و لپ تاپ او ضبط شدند. او نهایتا چندی پیش با پایان مراحل بازجویی به بند عمومی زندان اوین منتقل شده است.

جلسه نخست دادگاه رسیدگی به اتهامات وی پیشتر در تاریخ ۲۹ مهرماه سال گذشته در این شعبه برگزار شده بود. آقای اسلامی در این جلسه از بابت اتهام “همکاری با دول متخاصم خارجی (آمریکا) علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق مشارکت در برگزاری دوره‌های آموزشی حاکمیت قانون در کشور چک” محاکمه شده بود.

آقای اسلامی در مرحله بدوی توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به ۷ سال حبس تعزیری، محرومیت از تدریس و ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده بود که این حکم از سوی دادگاه تجدیدنظر به ۵ سال حبس تقلیل یافت.

رضا اسلامی، فرزند غلام علی، متولد ۱۳۴۲، متاهل، پدر ۲ فرزند، اهل و ساکن تهران و شهروند دو تابعیتی ایرانی کانادائی است. آقای اسلامی دارای مدرک دکترای حقوق از دانشگاه مک گیل کانادا و یکی از اساتید رشته حقوق بشر و حقوق محیط زیست در دانشگاه شهید بهشتی است.

آقای اسلامی دارای بیش از ۷۰ مقاله داخلی و بین‌المللی در زمینه حقوق بشر است. وی همچنین تاکنون موفق به تالیف و ترجمه بیش از ۱۰ کتاب در زمینه حقوق بشر شده است.

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s